Om oss

Finny Sirevaag AS er Norges største produsent av ferske pillede reker i lake. Selskapet har historien tilbake til 1904 og holder til i Åna-Sira i Flekkefjord Kommune.

Stilisert ikon av en norsk vimpel.

Norges eldste produsent av norske pillede reker i lake

Bedriften startet sin virksomhet som fiskemottak i 1904. Selskapet har utviklet seg fra starten med håndpilling av reker til dagens produksjon hvor alt er automatisert. Rekene blir renset, lakelagt, og pakket i plastemballasje som kjølevare. Kvaliteten på produktene sikres ved strenge krav og rutiner gjennom hele prosessen. En siste manuell kontroll utføres av våre erfarne medarbeidere. Produktene distribueres deretter til både det norske og svenske rekemarked.

Bredden i vareutvalget består av ferske norske reker fra Skagerak og Nordsjøen til frosne ishavsreker fra Barentshavet, som blir renset og lakelagt ved bedriftens fabrikk i Åna-Sira. En liten del av rekene blir pakket uten lake i MAP til butikkmarkedet.

I tillegg importeres andre sjømatprodukter som krepsehaler, crab-sticks og blåskjell. Disse legges i vår spesielle lake.

Reimes, Sirevaag og Finny

Finny Sirevaag er i dag en sammenslåing av 3 tidligere rekefabrikker. I perioden fra 2006-2010 ble hele produksjonen samlet til fabrikken i Åna-Sira, som hadde den største maskinparken og produksjonskapasiteten. Bedriften sysselsetter 20 personer.

Selskapet Finny Sirevaag AS, er heleid av Reimes Rekefabrikk AS.

Bilde av Finny Sirevaag fabrikken